Cumpara acum

Noutati

Descopera cele mai noi stiri de la Agricooltural!

Aici afli ce facem, care sunt evenimentele care ne marcheaza existenta ca si companie, ce oferte speciale am lansat sau ce noi legume am adaugat in portofoliul nostru de produse!

Ultimile stiri

am revenit

din 3 mai 2017 am revenit, avem produse noi. pe langa legumele ecologice avem si produse de origine animala de vanzare.in urma unor comenzi ferme livram si in bucuresti

capsuni

de azi 03.05.2017 avem capsuni la pretul de 18/kg

Deschis 24 din 24!

La Agricooltural, avem deschis NON-STOP! In fiecare zi, inclusiv sambata si duminica, puteti sa veniti si sa va culegeti singuri produsele preferate. In plus, puteti vizita ferma noastra, una din cele mai moderne din Romania.

Certificare Ecologica

Este oficial! Agricooltural de Singureni a obtinut certificarea ecologica pentru intreaga sa productie, areal si amenajare. Astfel, Agricooltural devine unul din producatorii de elita de legume ecologice din Romania.

Livrari in Bucuresti

Ne face placere sa va anuntam ca, pentru comenzile mai mari de 200 de RON, livram orice comanda in Bucuresti. Ceapa verde, usturoi, spanac, rosii (la final de mai) toate sunt gata de pre-comandat si livrat!

07 iunie 2010 - Website de prezentare

Luna iunie a sosit cu unul din cele mai bune site-uri de prezentare pentru o ferma de produse ecologice din Romania.

Soarele si dealurile verzi pe care cresc legumele noastre in Singureni, sunt incluse in logo-ul Agricooltural.

In spiritul acestei idei am dezvoltat si website-ul nostru de prezentare ce furnizeaza informatii atat pentru clientii finali dar si pentru distribuitorii interesati sa dezvolte relatii de business cu Agricooltural de Singureni.

Galerie foto

# #

Rasfoiti prin galeria foto Agricootural
Mai multe gasiti in pagina Galerie media sageata